Skip to content

«Паливні субсидії»: шахраї масово обдурюють дніпрян на АЗС

Ксенія Куземко

Шахраї почали масово розсилати на різних інтернет-ресурсах повідомлення про паливні субсидії в мережі АЗС OKKO

Шахраї почали масово розсилати на різних інтернет-ресурсах повідомлення про паливні субсидії в мережі АЗС OKKO. Така “субсидія” є вигадкою, а сама мережа не збирає персональні дані громадян, повідомляє кореспондент «Наше місто».

На офіційній сторінці у Фейсбук повідомляється, що компанія ОККО виявила масову шахрайську розсилку повідомлень з посиланням на сайт, де розповідають про те, що в мережі діють “паливні субсидії”.

“Суть полягає у тому, що ви проходите опитник – шахраї збирають ваші персональні дані, за що вам обіцяють 5000 гривень. Для так званої “достовірності” інформації, на сайті навіть є відгуки “щасливих переможців”, – пояснює прес-служба мережі АЗС.

В ОККО нагадують, що їхня мережа не має жодного відношення до цієї “акції”. Дніпрян закликають бути пильними та не розголошувати персональні дані. Також просять не переходити за підозрілими посиланнями, особливо, якщо адреса містить незрозумілий набір символів.

Нагадаємо,  у Дніпропетровській області викрили групу шахраїв, які ошукували продавців на сайтах оголошень. На такій схемі вони «заробили» більше 400 тисяч гривень.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: