Skip to content

У Дніпрі серед ночі згорів центр для переселенців: терміново потрібна допомога

У Дніпрі в одному з центрів для вимушених переселенців сталася пожежа. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на сторінку у соцмережах керівника ОСББ, в якому розташовано прихисток.

Згідно з повідомленням, причиною пожежі стало загоряння електропроводки. Рятувальники приїхали швидко і приборкали полум’я. Слава Богу люди живі, без травм та ушкоджень. Але вогонь знищив всі їх речі та предмети побуту.

Новини Дніпра: центр для ВПО потрубує допомоги- Наше Місто

«Вигоріло практично все. Техніка, меблі, обладнання, ковдри, матраци, постільна білизна. У декого згоріли гаджети, документи, особисті речі. Вибігали хто в чому, в курточках поверх піжами», – пише Олег Браславець.

Чоловік звертається до всіх дніпрян із проханням про допомогу.

«Оскільки помешкання було взято мною під особисту відповідальність, мені її й нести. Думаю, можете оцінити шкоду, навіть приблизну. Сантехніка, дивани, стільці, кухня, холодильник надані батьками і організацією діток з аутизмом. Потрібно їм відшкодувати збитки. Про волонтерські внески вже не говорю»,  – написав керівник ОСББ «Новокримська 3», в якому розташовано прихисток.

Наразі потрібно прибрати гар, вивезти пошкоджене пожежею майно,  зробити рівноцінний ремонт: штукатурку, шпаклівку, сантехнічне та електророзведення, вікна, двері, підлогу.

Потім – придбати все, що потрібно і заселити назад вимушених переселенців (нині всіх розселили тимчасово). Дехто залишився і без документів, і без одягу. Поки розселили по квартирах та ущільнили сусідні центри.

«Може, у когось залишилися після ремонту залишки матеріалів? Будь-яких. Будемо вдячні. Прохання допомогти також матеріально. Все треба робити швидко. Холоди настали, люди без даху над головою. Сподіваюся на розуміння, допомогу та підтримку. Дякую всім», –  написав Олег Браславець.

Банківська картка для надання допомоги:   4731219649376666

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: