Skip to content

Скандал з бабусею та пекарнею “Хлібний” у Києві: що відомо

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Скандал з бабусею і "Хлібним"

Днями у соціальних мережах з’явився пост про те, що з однієї з київських пекарень начебто вигнали бабусю, яка зайшла погрітися та попросити чаю. Не дивно, що за декілька годин пост здійняв галас у соцмережах, адже в такий тяжкий час необхідно підтримувати один одного. Ба більше, коли питання стосується людей похилого віку. Що відомо про скандал на даний час, розкажуть журналісти сайту “Наше місто“.

Ганебною історією у своєму Instagram поділилася користувачка Анна Сергєєва.  На її очах персонал пекарні мав намір вигнати бабусю, якій була потрібна допомога. Дівчина придбала для старенької чай та 3 ватрушки.

Під час розмови 85-річна жінка розповіла, що її дім на Чернігівщині постраждав ще під час вибухів на складах боєприпасів в Ічні, а до Києва вона приїхала просити відновити житло.

Співвласник мережі “Хлібний” Дмитро Заходякін у коментарі ЗМІ заявив, що бабуся регулярно ходила в його заклади ще до війни. Співробітники знають літню жінку, “системно годують і гріють” її. І таких людей нібито ще багато, які приходять в ресторани, щоб поїсти. В ситуації, яка сталась 2 грудня, ймовірніше не розібрались офіціанти.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: