Skip to content

Відключення світла у Дніпрі: не працює «Мост-Сіті» і інші популярні ТРЦ

Новини Дніпра: Як працюють ТРЦ при відключенні світла - Наше Місто

Через екстрені відключення світла у Дніпрі, які стали наслідком масованих атак росії по енергетичній інфраструктурі України, місцевий бізнес зіткнувся з серйозними проблемами. Більшість ТРЦ і ТЦ у місті не працюють або зовсім, або частково, повідомляє сайт «Наше місто».

Новини Дніпра: Як працюють ТРЦ при відключенні світла - Наше Місто

Як нам стало відомо, вже більше тижня не працює найбільший і найпопулярніший у місті торгово-розважальний центр – «Мост-Сіті». Там на нульовому поверху на генераторах функціонує тільки супермаркет «Варус». Також не працює Cascade Plaza. У компанії Alef Estate нам розповіли, що внаслідок такої ситуації декілька сотень підприємців, які орендували площі в цих будівлях, зовсім втратили можливість працювати. Це аптеки, продовольчі крамниці, магазини з провізією, зоомагазини, банківські установи, магазини стільникового зв’язку та техніки. Це негативно відбивається як на добробуті власників бізнесу і найманих працівників, так і на бюджеті міста.

Відомо, що є проблеми і ТРЦ «Караван», який знаходиться у передмісті. Наприклад, супермаркет «Ашан» приймає тільки готівку. Деякі торгові ятки зачиняються о 18.00.

У «Дафі» та «Аполло» ситуація дещо краща. Кінотеатри працюють тільки тоді, коли є світло. Магазини – частково.

Наразі у Дніпропетровській області введено режим енергетичної тривоги, графіки стабілізаційних відключень не діють. Ситуація в енергосистемі України критична. Наші енергетики роблять все можливе, щоб її покращити. На сьогодні вся критична інфраструктура в Дніпрі працює, і, якщо мешканці і бізнес будуть відповідальна відноситися до економії електроенергії, то світла у домівках буде більше.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: