Skip to content

Маленьке диво для Сашка: в Дніпрі подарували генератор важко хворій дитині (Відео)

Дарина Сухоніс

Маленьке диво для Сашка: в Дніпрі подарували генератор важко хворій дитині (Відео)

Маленький Сашко з Дніпра активна та життєрадісна дитина. На питання, ким він хоче стати, відповідає, не вагаючись, – військовим. Сашко хоче служити в ЗСУ, аби захищати маму, тата і старшого брата Ярослава. Але поки захист потрібен йому. У малюка генетичне захворювання муковісцидоз, яке потребує інгаляції і медикаментозного лікування. 

Наразі Сашко проходить лікування, щоденно йому треба робити від 5 до 7 інгаляцій, приймати ліки. Йому це життєво необхідно, пропускати інгаляції неможливо. Поза цим він активний і веселий хлопець, який полюбляє Людину-павука, стрибати на батуті та гратись з однолітками.

З початком повномасштабного вторгнення родина деякий час жила за містом. Але виїжджати з країни вони поки не планують. Коли почались екстрені відключення світла, виникло питання – як і де робити інгаляції? Адже прибор електричний! І випадкове фото, де Сашко робить інгаляцію в «Епіцентрі», бо там є можливість ввімкнути інгалятор, стало певним символом незламності. І поширилось мережею. Хто його автор, невідомо, Але коли його побачили ми в холдингу «Наше Місто», було вирішено допомогти купити родині генератор, аби Сашко міг в будь-який час робити важливі інгаляції дома.

Як вдалося зібрати гроші на життєво необхідний апарат, дивіться у нашому сюжеті.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: