Skip to content

У Дніпрі створили Штаб громадського порятунку, – Геннадій Корбан

В Дніпрі створили Штаб громадського порятунку, - Геннадій Корбан

У Дніпрі створили Штаб громадського порятунку. Про це заявив в ефірі телемарафону «Інформоборона» на ДніпроТВ голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан, повідомляє «Наше місто».

«Ми весь час будували оборону та допомагали ЗСУ. Ми достатньо їм допомагали, але зараз прийшов час допомогти нашим містянам, які зіткнулися з блекаутом. Як голова громадської ради, я маю відгукуватись на прохання людей. Я не можу спокійно, навіть знаходячись далеко, реагувати адекватно. Дуже багато треба допомогти нашим містянам.

ДТЕК не може налагодити графік, у нас постійно всі мережі в аварійних ситуаціях. Без електроенергії зупиняються станції водопостачання, зупиняються котельні, страшні проблеми відчувають мої земляки, дніпряни, тому я ініціював створення штабу для допомоги. Я особисто контролюю роботу всіх служб міста і відповідаю містянам. Проблема в тому, що багато водонасосних станцій заживлені від електроенергії – може відключитися електрика. Ми намагаємось, щоб ДТЕК та ЦЕК зробили жорсткий графік відключень, і критична інфраструктура не вимикалася, щоб у людей була вода і тепло.

Ми нікого не залишимо в біді, тому я прошу, особисто звертайтеся, пишіть адреси, що трапилось, як довго такі проблеми – усі способи зв’язку я залишаю на своїх сторінках», – заявив керівник Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: