Skip to content

Без світла не лише через обстріли: у Дніпрі чоловік загородив проїзд до трансформатора

Софія Танченко

Новини Дніпра: У Дніпрі чоловік загородив проїзд до зламаного трансформатора

Через постійні обстріли рф по всій Україні спостерігаються проблеми з електропостачанням, і Дніпро не виключення. Проте часто буває так, у відсутності світла в домівка винні не тільки росіяни, а й самі дніпряни та гості міста. Про це розповіли у «Єдиний паркувальний простір», передає «Наше місто».

Мова йде про недобросовісних мешканців, які паркують свої авто у неналежних для цього місцях. А саме, біля трансформаторів.

Як зазначають в інспекції з питань контролю за паркуванням, до них ледь не щоденно звертаються працівники ДТЕК з такими повідомленнями.

Вчора, 30 листопада, в одному з дворів Дніпра згорів трансформатор, але оперативно виконати ремонтні роботи енергетики не змогли. Все через автівку, яка заблокувала доступ до пошкодженого обладнання.

Замість того, аби одразу взятися до роботи, спеціалістам довелося телефонувати до інспекції та чекати на їх прибуття. Протягом цього часу люди залишалися без світла.

Власника автівки вдалося розшукати. З ним провели роз’яснювальну роботу, після чого водій переставив транспортний засіб. Якби він не з’явився, авто б евакуювали через пряме порушення ПДД, а його власник сплатив би штраф, вартість евакуації та зберігання на штрафмайданчику.

Водіїв Дніпра в чергове закликають не блокувати проїзд аварійним та комунальним службам. Перш ніж залишити автівку, згадайте правила дорожнього руху й оберіть таке місце, де транспортний засіб не буде заважати іншим.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: