Skip to content

Помирають від холодної смерті: як в акваріумі Дніпра рятують екзотичних риб (Відео)

Софія Танченко

Новини Дніпра: Через відсутнісь світла вмирає акваріум у Дніпрі

Не тільки люди і домашні улюбленці потерпають від атак рашистської орди. Через відсутність електроенергії зараз помирають риби в дніпровському акваріумі. На сьогодні померло вже близько 50 екзотичних риб з тропічної колекції закладу, які не можуть вижити у воді, температура якої нижче певної позначки. Працівники акваріуму стверджують, що під час блекауту ночували на роботі, аби хоч якось підтримувати життя тварин, що мешкають під їх опікою, передає “Наше місто”.

Не дивлячись на те, що частину тропічної колекції риб, на сьогодні, вдалось врятувати від змерзання на смерть, багато тварин померло. Деякі поводять себе досить дивно, бо через незвичні умови існування, деякі їх життєві функції порушились

В закладі є генератор, але з ним часто виникають різні складнощі. Коли наша знімальна група була на місці, генератор так і не запустився. Але навіть якщо-б він запрацював, його потужності не вистачило-б на весь акваріум.

Ми поспілкувалися з працівниками закладу і дізналися, як вони готуються зараз до зимівлі, наскільки складна їх ситуація та яка потрібна допомога.

Деталі у нашому сюжеті.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: