Skip to content

У Дніпрі «Нова пошта» запустила унікальну послугу: як вона працює та хто може скористатись

Відтепер клієнти «Нової пошти» можуть отримати посилку в кредит та сплачувати вартість товару протягом року. При цьому продавець товару отримає всю суму коштів одразу, як клієнт огляне посилку і підтвердить її отримання. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу компанії.

Посилку в кредит може оформити тільки замовник товару і тільки у відділенні «Нової пошти». Кредит надається строком на 12 місяців і на товар від 1000 гривень. Максимальний розмір кредиту розраховується індивідуально для кожного клієнта.

Дізнатися свій кредитний ліміт може кожен у мобільному додатку в Особистому кабінеті або у відділенні «Нової пошти». Фінансові послуги у відділенні надає NovaPay.

За користування кредитом клієнт буде сплачувати комісію – 2% від суми запозичення на місяць та річну ставку 0,00001%. Наприклад, ви замовили мультиварку вартістю 3000 грн із післяплатою у відділення і хочете взяти посилку в кредит. Загальна сума кредиту становитиме 3135 грн: вартість товару 3000 грн + вартість доставки 55 грн (по місту + коробка) + комісія за грошовий переказ 80 грн (2% + 20 грн).  

Щомісячний відсоток по кредиту буде 62,7 грн (2% від суми кредиту), тому щомісячний платіж – 324 грн. Загальна переплата за 12 місяців становитиме 752,4 грн . 

Щоб скористатися послугою, потрібно: 

  • бути громадяни України віком від 18 до 65 років; 
  • користуватися послугами «Нової пошти» протягом останніх 6 місяців; 
  • мати добру кредитну історію. 

Сплачувати кредит потрібно щомісяця рівними частинами протягом року у будь-якій фінансовій установі або відділенні «Нової пошти». Також кредит можна погасити достроково без додаткових комісій і доплат.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: