Skip to content

Опіки, контузія і струс мозку: у Дніпрі врятували життя військовому

Ксенія Куземко

Опіки, контузія і струс мозку: у Дніпрі врятували життя військовому

У Дніпрі врятували життя 40-річного військового, який у бою отримав важке поранення. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на Департамент охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Як зазначається, він – звичайний чоловік, родом з Запоріжжя, має родину, працював на улюбленій роботі і навіть не думав, що колись візьме зброю до рук. Проте, коли почалась війна, без жодного сумніву мобілізувався до лав збройних сил.

Під час одного з боїв боєць отримав важкі поранення. Уламки снаряду потрапили прямо  у голову, полум‘я вразило лице та спину. Опіки близько 15%. Чоловік отримав контузію і струс мозку, а через вибухи лопнули барабанні перетинки.

У важкому стані чоловік потрапив до міської лікарні №8. Тут за його порянуток взялись справжні професіонали.

Пацієнту дістали уламки, пересадили шкіру та загоїли опіки. Фахівцям вдалося врятувати слух пацієнта. Під пильним наглядом лікарів та в оточені постійної уваги та турботи чоловік пробув близько 2 тижнів. Коли його стан покращився – вирушив на подальшу реабілітацію.

Ще одне життя було врятовано нашими лікарями!

Нагадаємо, у Дніпрі врятували життя 23-річного військового. У бою він отримав важку травму. Снаряд розірвався біля хлопця і уламки вонзились у тіло. Пошкодили плече і гомілку, понівечили м‘язи.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: