Skip to content

Зняти готівку в Дніпрі: які банкомати працюють при відключенні світла (Адреси)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Де зняти готівку при відключенні світла

Багато хто з українців звикли користуватися картками замість того, щоб носити з собою готівку. Але війна внесла вагомі корективи в життя пересічних громадян. При відключенні світла в деяких магазинах та закладах неможливо розрахуватись карткою через перебої в роботі терміналів. Тож, готівка просто необхідна. Як кажуть дніпряни, так спокійніше. При відключенні світла не всі банкомати зможуть видати гроші власникам карток. Які банкомати та відділення банків працюють навіть за умови відсутності електроенергії, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

У Нацбанку розробили карту, яка показує усі 760 чергових відділень по всій Україні, що працюють під час відключення світла. Там можна не тільки зняти готівку з картки, а й отримати інші фінансові послуги.

Подивитися карту можна за посиланням.

Адреси відділень банків у Дніпрі:

До того ж, багато мережевих супермаркетів, які працюють під час відключення світла, пропонують послугу зняття готівки на касі. Зазвичай для цього потрібно придбати якийсь товар і на касі попередити про те, що ви хочете не лише розплатитись, але й зняти кошти з картки.

Читайте також: Немає світла: скільки часу можуть зберігатись продукти в холодильнику.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: