Skip to content

Михайло Лисенко заявив, що в Дніпрі були готові до блекауту та назвав три його основні проблеми

Новини Дніпра: В Дніпрі були готові до блекауту - Наше Місто

Заступник міського голови Михайло Лисенко в ефірі марафону «Інформоборона» на телеканалі Дніпро TV заявив, в Дніпрі були готові до блекауту та назвав три його основні проблеми, повідомляє сайт «Наше місто».

«У нас більша частина співробітників спали по 3-4 години на добу, це дуже великий об’єм роботи. Нещодавно у нас вийшла з ладу одна із основних станцій, яка доставляє нам воду. Через це припинилися поставка не тільки мешканцям, а і в усі системи, які цього потребують. З електроенергією у нас теж серйозна проблема. Швидко її вирішити неможливо. Третя проблема – це мобільна мережа. У випадку втрати електроенергії вона теж лягає, можливо лише кілька годин давати зв’язок.

Ми встановили близько 40 місць для набору води, це технічна вода, планується встановити 100 подібних. Вони встановлюються на території шкіл – на сайті міськради є така інформація, де можна набрати води. Вони будуть лише на правому березі. А на лівому – буде 51 скважина з водою. Ми закуповуємо генератори та робимо пункти обігріву», – додав Михайло Лисенко.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: