Skip to content

Везе ж деяким: під якими знаками народжуються ті, кому все дається легко

Ксенія Куземко

“Везет же некоторым”: под какими знаками рождаются те, кому все дается легко

На думку астрологів, легка удача випадає далеко не кожному – деякі люди буквально народжуються під щасливою зіркою і отримують від життя все. Експерти у сфері езотерики назвали три знаки, які можна з повним правом назвати улюбленцями удачі, пише «Наше місто».

Діва

Діви бояться хвалитися своїми успіхами – вони побоюються, що недоброзичливці можуть їх наврочити. Адже їм щастить абсолютно по всіх напрямках – друга половинка їх обожнює, керівництво носить на руках, а гроші ллються у кишені річкою. Навіть якщо відбувається якийсь форс-мажор, Діва обов’язково знайде вихід.

Стрілець

Представники вогняного знаку йдуть по життю легко та безтурботно, з проблемами, що зустрічаються у них на шляху, справляються легко. На думку астрологів, секрет успіху Стрільця полягає в тому, що він у будь-якій ситуації не піддається паніці та зневірі, а, навпаки, зберігає оптимізм та позитивний настрій.

Водолій

Представники повітряної стихії наділені чудовою інтуїцією, яка допомагає їм ухилятися від підводного каміння і за версту чути недоброзичливців. Крім того, Водолій завжди чітко знає, чого він хоче, доцільно йде до своєї мети і в результаті досягає бажаного.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: