Skip to content

У Дніпропетровській області новий керівник ДСНС

17-го листопада у Дніпрі відбувся захід під час якого призначено нового начальника ГУ ДСНС Дніпропетровської області. Від сьогодні офіційно очолив цю посаду полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький. Повідомляє сайт «Наше місто».
До представлення нового керівника області перед рятувальниками гарнізону долучився керівник Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Доценко.

Також на заході були присутні співробітники апарату ДСНС України, керівництво Дніпропетровської обласної військової адміністрації, співробітники Головного управління, районних управлінь та пожежно-рятувальних підрозділів.

Новопризначений керівник Юрій Корецький змінив на цій посаді Андрія Кульбача, який понад 36 років свого життя присвятив пожежно-рятувальній службі, з яких 7 років очолював Головне управління ДСНС в області.

Тож сьогодні, колектив рятувальників #Дніпропетровщини подякував Андрію Кульбачу за розвиток пожежно-рятувальної служби і досягнення надзвичайників, які отримано за час його керівництва.

Новини Дніпра: Новий керівник ДСНС області - Наше Місто

Під час заходу відбулось нагородження та присвоєння чергових спеціальних звань особовому складу надзвичайників. До нагородження представлено 39 рятувальників та ще 4 отримали спеціальні звання. Серед нагород – грамоти ДСНС України, медалі «10, 15 та 20 років сумлінної служби».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: