Skip to content

Їх там немає: в поліції спростували інформацію про біглих «мобіків» на Дніпропетровщині

Голова Дніпропетровської області Микола Лукашук повідомляю, що наразі є загроза ракетного удару по регіону, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на його офіційні соцмережі. Він просить населення перейти в найближче укриття і перебувати там до кінця тривоги. Про цілі наразі нічого невідомо. «Будь ласка, залишайтеся в укриттях, або дотримуйтеся правила двох стін. Російські нелюди активізувалися, тому бережіть себе», - написав він.

У Кривому Розі соцмережами почала ширитися новина, що в місті знаходяться мобілізовані росіяни, які не встигли вийти з Херсону і розбіглися по Україні. Мовбито один з «мобіків», у якого знайшли військовий квиток з частини, виданий в Курській області. У місцевій поліції цю інформацію перевірили і спростували, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Криворізьке районне відділення поліції.

Так, факт пограбування 50-річної жінки, про який вказано в повідомленні був. Правоохоронці затримали 42-річного чоловіка та відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Встановлено, що затриманий жодних речей та предметів, що мають причетність до армії рф не мав.

Так що, в цьому разі фраза «Їх там немає» чи не вперше є правдивою.

Новини Дніпра: Фейк про мобіків - Наше Місто

Категорія: Війна, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: