Site icon Наше Місто

Куля застрягла в легенях: в 16-й лікарні Дніпра провели унікальну операцію й врятували життя Герою

Новини Дніпра: Порятунок поранених, історії - Наше Місто

В торакальному відділенні 16-ї міської лікарні Дніпра працюють справжні професіонали своєї справи. Лікарі щогодини рятують життя поранених бійців. Нещодавно вони провели унікальну операцію бійцю, у якого ворожа куля застрягла в легенях. Більш детально про це журналістам «Наше місто» розповіли в департаменті охорони здоров’я Дніпровської міськради.

«40-річний Михайло (ім‘я змінено) отримав поранення у легені. Першу допомогу йому надали на місці. Військові хірурги зробили все, аби полегшити страждання солдату та отримати хоча б маленький шанс на його порятунок.

Потім чоловіка чекала евакуація до Дніпра. Важку та ризиковану операцію, яка взагалі не давала ніяких гарантій, провели досвідчені хірурги торакального відділення у 16 лікарні. Коли починали операцію, у медиків хоч одразу і був план порятунку але було й розуміння ризику: «Час не на нашій стороні, в нас його майже немає. Герою, ти маєш нам допомогти: триматися за життя щосили!».

Після декількох важких годин боротьби – ще одне життя було врятовано. Командна робота лікарів і сильний дух захисника спрацювали відмінно», – розповіли в департаменті.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version