Skip to content

Замахувався палкою на жінок і дітей: у Дніпрі курсантка затримала зухвалого хулігана

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Курсантка затримала хулігана

Поліцейський – не просто професія, а покликання. Навіть ті, хто тільки здобувають відповідну освіту, вже відчувають свою відповідальність перед суспільством. Так, в Дніпрі на проспекті Гагаріна курсантка факультету кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Анастасія Глушко затримала хулігана, який поводився агресивно щодо оточуючих. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на відділ зв’язків з громадськістю ДДУВС.

Дівчина поверталася з магазину додому. Розповідає, почувши крики, підбігла до компанії людей, що сварилися між собою. Один із чоловіків напідпитку намагався відібрати у військовослужбовця пакет з харчами. При цьому поводився агресивно, застосовував фізичну силу та погрожував. 

Курсантка ДДУВС відразу викликала патрульних та намагалася заспокоїти зловмисника, повідомивши, що вона з поліції. У відповідь чоловік почав поводитися ще більш зухвало: дістав палицю зі сміттєвого бака та замахувався нею на перехожих жінок і дітей.

І тут Анастасія не розгубилася – підбігла зі спини та вирвала палку з рук нападника.

«Розуміла, що діяти треба швидко та рішуче. Згадала прийоми з тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки, – розповідає курсантка. – Я мала зробити все можливе, аби убезпечити оточуючих від агресора до приїзду патрульних».

Після прибуття патрульних курсантка пояснила їм усі обставини події. Правоохоронці забрали правопорушника до міського відділу поліції. Під час затримання ніхто не постраждав.

Читайте також: Кинувся під трамвай: у Дніпрі курсант врятував хлопця від самогубства.

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: