Skip to content

рф готує масований удар по Україні, накопичуючи ракети, – Повітряні сили України

Софія Танченко

Новини Дніпра: рф готує масований удар по Україні

Російські війська продовжують обстрілювати мирні українські міста. Останнім часом кількість ракетних ударів по Україні зменшилась. Проте це не означає, що ворогу нічим стріляти. За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, росіяни зараз накопичують ракети аби завдати нового масованого удару, передає «Наше місто».

“Ворог не полишає спроб атакувати на Донецькому напрямку. Тут дуже жорсткі бої. Залучено чимало авіаційних підрозділів з боку противника. Працює і наша авіація. Винищувачі наші теж продовжують робити свою справу”, – розповів Ігнат.

Минулого місяця у нас було 4 масованих ракетних атаки по Україні і всі вони відбувалися по понеділкам. За словами Ігната, для цього ворог кілька місяців накопичував свої ракети. На його думку, зараз вони вчиняють так само. Накопичують запаси, щоб потім знову завдати масових ударів по всій країні.

Він також розповів, що зараз російські заводи, для поповнення втрат крилатих ракет, працюють у три зміни.

“Ймовірно, вони накопичують якийсь певний запас для того, щоб бити залпом. Це не виключається, тому що не полишив ворог своїх намірів руйнувати нашу критичну інфраструктуру”, – допускає Ігнат.

Нагадаємо, що у жовтні було 4 масових ракетних атаки. Перша сталася 10 жовтня, остання була 31 жовтня. В результаті «прильотів» були масштабні руйнування, загинули та постраждали десятки людей по всій країні. І що найдивніше, що кожну атаку ворог вчиняв у понеділок.

Раніше ми розповідали, чому окупанти завдають ракетних ударів саме по понеділкам.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: