Skip to content

Вже знову б’ється за Україну: в Дніпрі врятували бійця, який ледве не залишився без руки

Врятували бійця, який ледве не залишився без руки - Наше Місто

Дніпровські лікарі на межі надлюдських можливостей творять дива на медичному фронті, повертаючи до життя тих воїнів, які, здавалось би, були приречені до смерті чи інвалідного візка. В департаменті охорони здоров’я Дніпровської місткради журналістам сайту «Наше місто» позповіли історію Миколи (ім‘я змінено), який отримав важку травму кисті та поранення грудної клітини і стегна. Зараз чоловік вже знову захищає Україну на передовій. 

Врятували бійця, який ледве не залишився без руки - Наше Місто

У бою 30-річний Микола потрапив під обстріл. Він почув гучний вибух, і шквал уламків обрушився на героя. Шматки знаряду пронизали його тіло. Ще б день без допомоги – і солдат міг втратити руку. Проте лікарі встигли вчасно. Хлопець переніс 3 важкі операції та його хвилювало тільке одне: «Робіть, що хочете, але я маю повернутися якнайшвидше та боротися далі». Лікарі робили все можливе, аби не згаяти жодної хвилини. 

Врятували бійця, який ледве не залишився без руки - Наше Місто

Завдяки унікальній методиці, яку використовують лише наші фахівці, вдалося відновити кінцівку та витратити на операції вдвічі менше часу. Хірурги робили декілька процесів одночасно і отримали вражаючий результат. Таку практику дніпровських лікарів вже оцінили фахівці за кордоном.  

Врятували бійця, який ледве не залишився без руки - Наше Місто

Коли стан Миколи нормалізувався, він вирушив на реабілітацію до іншого міста. 

Проте і там лікарі продовжили турбуватися про нього. Постійно цікавились його самопочуттям і спостерігали за результатом власної роботи. 

Зараз військовий вже повернувся на фронт, продовжує боротися за Україну та щиро дякує лікарям, що боролися за його здоров‘я.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: