Skip to content

Укриття прямо в залі: 20-й сезон відкрив Дніпровський міський телетеатр

Новини Дніпра: 20-й сезон відкрив Дніпровський міський телетеатр - Наше Місто

В Дніпровському міському телетеатрі розпочався 20-й ювілейний сезон. Його відкрила вистава «Кава для Піфії» – цікава сучасна комедія, яка чудово підійде для глядачів різного віку та смаків. Її режисером став Артем Лебедєв, в виставі задіяні Юрій Кайдаш, Ольга Тихоненко, Павло Шардуба та Анастасія Тихонова. Але є й інший склад акторів – тож варто подивитись обидві версії, повідомляє сайт «Наше місто».

Ця комедія була створена під час дуже складних часів – у квітні – травні цього року, – розповідає директор-художній керівник телетеатру Ольга Волошина. – В нашому театрі жили переселенці з найгарячіших точок України. Вони споглядали за репетиціями, допомагали нам створювати декорації. Ми і тоді, і сьогодні віримо в те, що Перемога буде за нами. Тому наперекір всьому ми працюємо!

Новини Дніпра: 20-й сезон відкрив Дніпровський міський телетеатр - Наше Місто

В Дніпровському міському телетеатрі йдуть дуже різні за жанром вистави. І це недивно: адже з цим культурним закладом співпрацюють дуже талановиті режисери та актори. Наприклад, у грудні свою прем’єру планує показати керівник театру «Віримо!» Володимир Петренко. До речі, зараз тут можна побачити не тільки вистави, а й виставку робіт миколаївської художниці Вікторії Наумової. Перебувати в приміщенні телетеатру безпечно підчас повітряної тривоги – сама зала є якісним укриттям.

Адрес театру – Крутогірний узвіз, 9. Дізнатись про всі заходи та забронювати квитки можна на сайті https://teleteatr.com.ua/.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: