Skip to content

У Дніпрі живе чемпіон світу з карате (Ексклюзив)

Дарина Сухоніс

У Дніпрі живе чемпіон світу з карате. Новини Дніпра

Артем Курбатов став одним з трьох кращих в одиночному змаганні  у своїй віковій категорії на Чемпіонаті світу в Італії. Шість разів на тиждень протягом 4 місяців Артем з хлопцями і дівчатами важко тренувались, аби досягти результату, передає журналіст “Наше Місто”

Загалом у Артема три медалі в різних типах змагань – в одиночному та командних.  Судді оцінювали все – якість, техніку. Обійшли дніпрянина тільки представники Італії та Португалії – в них перше та друге місце відповідно.

Загалом, як і будь-який спорт, карате потребує витримки, дисципліни та певних фінансових вкладень. Артем займається десять років. Вперше на карате його привела мама.

Як будь-яка мама, вона і хвилювалась під час Чемпіонату і пишається результатами сина. Готувались хлопці і дівчата буквально в проміжках між повітряної тривоги. Зараз Артем продовжує тренування, скоро стане кандидатом в майстри спорту, а також тренує юних спортсменів.

В майбутньому розуміє, що карате буде частиною його життя, але мріє отримати професію юриста. В житті поза спортом він полюбляє гуляти з друзями, рідко сидить у соціальних мережах. А ще дуже поважає своїх тренерів, бо цінує їх допомогу і підтримку.

Тренер Андрійченко Олена Володимирівна
Тренер Валерій Олександровіч Лагутенко

Категорія: Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: