Skip to content

На колінах благала не чіпати: історія жінки, яка втратила дитину через зґвалтування росіянами

Історія жінки, яка втратила дитину через зґвалтування росіянами - Наше Місто

Російські військові під час окупації Київської області зґвалтували та побили вагітну українку. Жінка розповіла, що в сльозах благала чоловіків не чіпати її та сказала, що чекає на дитину. Однак росіян це не зупинило – усю в крові та без свідомості жінку зґвалтували. На жаль, дитину вона втратила, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ТСН.

Постраждала розповіла, що усе сталося близько десятої ранку. Троє російських військових у стані алкогольного сп’яніння зайшли на її подвір’я. Жінка каже, сподівалася, що її не тронуть – максимум візьмуть у полон.

«Я просила на колінах. А якби з вашою сестрою, матір’ю таке робили. Почала плакати, кричати. На що він ручкою від автомату вдарив мене в зуби і вибив їх. Почала йти кров. Йому це не заважало… Він наклонив мене на полу прямо і почав ґвалтувати”, – розповідає із сльозами на очах українка.

Історія жінки, яка втратила дитину через зґвалтування росіянами  - Наше Місто
Історія жінки, яка втратила дитину через зґвалтування росіянами  - Наше Місто

Правоохоронці встановили, що до злочину причетні військовослужбовці шостого танкового полку військової частини 93992 (місто Чебаркуль) 90 танкової дивізії центрального військового округу Збройних сил РФ.

“Я хочу, щоб вони були покарані. Я хочу, щоб їхні дружини відчули те, що відчувала я тоді. Як це важко. Я не знаю, хто їх народив, але явно не людина”, – додала постраждала.

Категорія: Війна, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: