Skip to content

Стало відомо, коли почнеться опалювальний сезон у Дніпрі

Коли почнеться опалювальний сезон в Дніпрі - Наше Місто

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі заявив, що нинішній опалювальний сезон буде найскладнішим в історії незалежної України, що пов’язано з катастрофічної ситуацією в енергосистемі України, повідомляє сайт «Наше місто».

«Як заявив президент Володимир Зеленський, а це дійсно так, 40% енергосистеми України зруйновано. Газ є, його достатньо, щоб вся Україна не перетворилася в заморожений Алчевськ. У Дніпрі будемо намагатися якомога пізніше провести запуск системи опалення, і наші містяни повинні це розуміти. Бо котельні, крім розходу газу, потребують і електроенергії. Наприклад, велика котельна потребує 2 МВт. Стільки витрачають декілька тисяч квартир. Так що, опалювальний сезон розпочнеться, коли температура буде триматися нижче +8 градусів три доби. Системи заповнені. Дається команда, за добу проводиться запуск системи опалення. Повна технічна готовність», – розповів Михайло Лисенко.

Він додав, що заборгованість населення за опалення тільки перед КП «Теплонерго» складає 2 млрд. грн. Це астрономічна сума.

Судячи з прогнозу погоду, осінь у цьому році на боці України.

Коли почнеться опалювальний сезон в Дніпрі - Наше Місто

Категорія: Відео, Війна, ЖКГ, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: