Skip to content

Оренда квартир у Дніпрі: скільки коштують найдешевші (Відео)

Оренда квартир у Дніпрі - Наше Місто

Попит на оренду житла у Дніпрі залишається на досить високому рівні. Вартість оренди в місті майже не змінилась порівняно з літом. Скільки зараз коштують найдешевші квартири і чи реально їх знайти, розповів експерт з ринку нерухомості Сергій Логутенко, повідомляє сайт «Наше місто».

«Попит на оренду в Дніпрі є і досить високий. Через збільшення кількості ракетних атак, якісь люди поїхали далі. Але дуже багато людей їхало в вересні з Нікополя, а зараз багато людей їдуть з Запоріжжя. І це основний регіон який наповнює зараз Дніпро попитом на оренду. Вартість оренди найдешевших квартир як була 6-10 тисяч гривень, так вона і є. Як було мало цих квартир, так мало цих квартир і є. Квартири, які коштують 20 тисяч гривень, є в більшій пропозиції. Вартість там не зменшується, але є вибір. Це однокімнатні-двокімнатні квартири з гарним ремонтом, оздобленням», – розповів експерт.

Також Сергій Логутенко відмітив, що впав попит на великі будинки з великою вартістю оренди. Ті, які раніше коштували  2 тисяч доларів, зараз коштують півтори. Більше того, деякі з таких будинків, наразі, пустують.

Категорія: Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: