Skip to content

Справжні долбодятли: у Дніпрі люди розлючені сусідами, які під час тривоги роблять ремонти

Ремонти в Дніпрі під час війни - Наше Місто

Війна на певний час призупинила проведення капітальних ремонтів в багатоповерхівках. Та з літа, коли стало зрозумілим, що, на жаль, через тиждень і навіть декілька бойові дії не припиняться, багато хто відновив «заморожені» ремонти. А деякі – ті, хто свято вірить в ЗСУ, розпочали нові. Причому, по кількості постів у соцмережах стає зрозумілим, що у Дніпрі таких людей досить багато. Але, на жаль, ведуть себе вони не дуже гарно, якщо не сказати більше: працюють відбійними молотками і перфораторами, вибивають стіни, підлогу, кахель, сантехнику прямо під час тривоги. Дніпряни цілком справедливо розлючені такими діями і через соцмережі закликають людей бути людьми, а не долбодятлами, повідомляє сайт «Наше місто».

Ремонти в Дніпрі під час війни - Наше Місто

«У нас звук, як мопед, щось шкребуть, а ще на верхніх поверхах, з неба, аналогія, що летить «шахід», – написала Любов Клименко.

«У мами в будинку схожа історія. Щоправда, не так масштабно. Але дістали гучними цілоденними звуками, страшно. Схоже, як мінімум, міняють кахель. Квартира багато років під арендою. Останнім часом – переселенці. Заходила до неї нещодавно. Пішла тривога. А тут ці звуки. Я весь час смикалася. Аж надто на бабахи схоже було. Я б, звісно, ніякого ремонту в такий час не робила. Але раптом потрібно капітальний порядок після попередніх наймачів направити, щоб дорожче здавати. Або оптимісти купили – під себе ремонт роблять…», – пише Наталія Руссу.

«Народ наш незламний. Ракети з «шахідами» літають, а вони ремонт роблять навіки. Впевнені! Це вселяє оптимізм. Але сусідам не заздрю», – говорить Галина Палаш.

Ремонти в Дніпрі під час війни - Наше Місто

Як виявилося, аналогічна ситуація у багатьох українських містах. Особливо це турбує зараз, коли нас просять максимально економити електрику.

Фото: Геннадій Клімов.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: