Skip to content

Безкоштовна установка лічильників газу у Дніпрі: що треба знати

Безкоштовна установка лічильників газу у Дніпрі - Наше Місто

АТ «Дніпрогаз» продовжує встановлювати лічильники газу споживачам і інформує про те, що треба знати споживачам про цю процедуру, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на сайт компанії.

Що треба знати

  • роботи з встановлення приладів обліку АТ «Дніпрогаз» виконує для клієнтів безкоштовно, а для монтажних робіт виділяється необхідна кількість розхідних матеріалів.
  • коли окрім встановлення лічильника газу у квартирі необхідно замінити застарілий вимикаючий пристрій (газовий кран) чи підвідні шланги до газових приладів, їх вартість сплачує власник газифікованої квартири.
  • споживач газу також повинен забезпечити вільний доступ до газової труби. Для встановлення лічильника слід заздалегідь відсунути меблі, зняти навісні полиці – прибрати все, що може перешкоджати проведенню монтажних робіт.

Тривалість виконання робіт із встановлення лічильників напряму залежить від організованості споживачів газу.

З метою оперативного завершення зварювальних робіт та відновлення подачі блакитного палива газовики закликають мешканців Дніпра не перешкоджати реалізації державної програми та своєчасно забезпечувати безперешкодний доступ у ваші домоволодіння.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Питання/відповідь

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: