Skip to content

Потрібно ще: Резніченко розповів, скільки електроенергії зекономила Дніпропетровщина

Економити світло, Дніпропетровська область - Наше Місто

На цьому тижні через масовану ракетну атаку росії по об’єктам енергетичної інфраструктури вся країна опинилася на межі відключення електроенергії. Сильно постраждала і Дніпропетровська область. Були нанесені ракетні удари по Кам’янському, Нікопольскому, Криворізькому районах. У Кривому Розі без світла опинилися більше 80 тисяч людей, сотні шахтарів не змогли вчасно піднятися з-під землі. Щоб витримати цей удар, українців закликали економити електроенергію в пікові години – зранку з 7.00 до 11.00 та ввечері с 17.00 до 23.00. Як повідоми голова ДніпроОВА Валентин Резніченко, за кілька діб населення Дніпропетровської області знизило споживання електроенергії на 10%. Але цього недостатньо, треба ще, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на його офіційні соцмережі.

Економити світло, Дніпропетровська область - Наше Місто

Наприклад, за два дні  КП «Міськсвітло» Дніпровської місткради зекономило для держави 140 000 кВт⋅год, а для міського бюджету близько 600 000 грн.

Валентин Резніченко подякував всім, хто заощаджує і споживає свідомо і закликав продовжувати у тому ж дусі. Тільки він нас залежить, як ми впораємося з цією бідою.

Нагадаємо, що до ініціативи може доєднатись кожен. Достатньо в оселі  не використовувати в години пікових навантажень найбільш енерговитратні електроприлади.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: