Skip to content

Нікого не слухають: у Дніпрі мешканці перегородили двір бетонною плитою і не хочуть прибирати

Новини Дніпра: Бетонна плита у дворі - Наше Місто

У Дніпрі мешканці одного з дворів на пр. Слобожанський перегородили дворову дорогу бетонною плитою, яка перешкоджає проїзду як приватного автотранспорту, так і службового. Ця проблема отримала розголос після того, як водій швидкої допомоги не зміг під’їхати до під’їзду пацієнта, до якого його викликали, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на 11 канал.

Вмовляння, як і погрози водіїв на людей не діяли. У них своя правда. Говорять, машини тут так гасають, що одного разу навіть переїхали дитині ноги. Звичайно, зі своєї сторони люди праві. Кому сподобається, коли водії у дворах будинків їздять, як по трасі.

Але правила є правила. Самовільно встановлювати перешкоди для автотранспорту ніхто немає права. Тому інспекція з питань благоустрою Дніпровської міськради її прибрала, не дивлячись на обурення мешканців.

Для таких випадків є дієва порада – написали колективне звернення в поліцію з проханням встановити перешкоду у вигляді так званого «лежачого поліцейського». Або звернутися до депутата зі свого району та попросити його написати правоохоронцям.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: