Skip to content

Ворожа ракета вбила побратимів: в боях за Україну загинули Герої з Новомосковська

Новини Дніпра: Загинули жителі Новомосковська - Наше Місто

28 вересня на Донеччині в боях за Україну загинули двоє жителів Новомосковська – Сергій Столбцов і Максим Дашкевич, які були не тільки земляками, а й побратимами, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на на місцеву владу.

Столбцов Сергій Володимирович, завідувач кафедри природничих наук в Дніпропетровському ліцеї інформаційних технологій при ДНУ, вчитель географії, спортсмен залишиться в пам’яті колег, студентської та учнівської молоді, мешканців Новомосковська, своїх колишніх педагогів, своїх друзів як патріотична, відповідальна, сумлінна, з неабияким хистом до науки розумна людина.  «Це була дійсно Зірка на небосхилі студентської кафедральної спільноти», – написали про нього в учбовому закладі.

Сергій Столбцов народився і виріс у Новомосковську, навчався в школі № 6, був активним членом міського спортивного клубу «Байпас». До повномасштабного вторгнення викладав географію в одному з ліцеїв Дніпра.

Новини Дніпра: Загинули жителі Новомосковська - Наше Місто

Після 24 лютого став в ряди бійців за свою країну рядовим солдатом територіальної оборони, а за два тижні до трагічної загибелі був призначений командиром взводу 102 батальйону ТРО.

Захищаючи рідну землю, 28 вересня в районі Донеччини загинув і наш земляк Дашкевич Максим Геннадійович. Без батька залишився 11-річний син.

Новини Дніпра: Загинули жителі Новомосковська - Наше Місто

36 річний Максим був побратимом Сергія Столбцова. Лиха смерть того дня забрала їх обох разом з ще двома хлопцями з Новомосковщини. Ворожа ракета влучила в бліндаж, де воїни знаходилися.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: