Skip to content

Орки обчистили банки: дніпровський фотограф показав зруйнований Куп’янськ (Ексклюзив)

Дарина Сухоніс

ЗСУ звільнили Харківщину, але сліди “руського міра” ще довго будуть тут залишатись. Адже там, де були ці нелюди панує розруха, смерть та руйнування. Місто Куп’янськ – не викл.ючення, передає журналіст “Наше Місто”. Воно розташоване на річці Осколі. Другий найбільший залізничний вузол Харківської області, що знаходиться неподалік від кордону з росією.

Орки обчистили банки: дніпровський фотограф показав зруйнований Куп'янськ (Ексклюзив) Новини Дніпра

Дніпровський фотограф і волонтер Станіслав Губкін відвідав Куп’янськ і поділився з нами ексклюзивними світлинами.

«Ми їхали в самий центр міста, привезли нашим хлопцям дрон, амуніцію, медикаменти  і ще деякі корисні речі. Але на нашому шляху з’явився підірваний міст, весь в понівечених автіках. Довго шукали як об’їхати. Врешті приїхали в центр Куп’янська, але його нема. От зовсім немає центру міста. По дорозі не пройти, все у склі та уламках, багато понівечених авто. Але найбільше здивувало: є люди – їх мало, але вони ходять містом в пошуках їжі, одягу. Буквально шукають це – дивитись на це дуже боляче. І, звичайно, час від часу чутно вибухи. Буквально до нашого приїзду був «приліт» в лікарню ракетами С-300, про це писали потім у ЗМІ», – каже він.

Станіслав поділився світлинами з міста та наголосив – наші хлопці мають неймовірний запал та моральний дух.

«Наші хлопці красені! Ентузіазм, заряджені, рухаються далі. Але після орків-окупантів від міста мло що залишилось. Центру немає взагалі», – каже він.

Також Станіслав підкреслив, що орки пограбували усі банки!

«Банки, сховища. В бібліотеках робили свої склади. Фото не повністю передають ту картинку та атмосферу. Враження, ніби ти в комп’ютерній грі у місті- привиді. Видно місця «прильотів» на головній площі, біля адмінбудівель. Морально дуже важко, важкі враження загалом. І коли розумієш, що людям довелось витерпіти, і далі так жити до відновлення – це все біль», – розповів він.

Категорія: Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: