Skip to content

Стосується кожного: мер Дніпра розповів про план дій на випадок надзвичайної ситуації взимку

Міський голова Борис Філатов в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі розповів про підготовку Дніпра до опалювального сезону та план дій на випадок надзвичайної ситуації, повідомляє сайт «Наше місто».

«В Україні так склалося, що схема теплопостачання у кожній територіальній громаді індивідуальна. Наприклад, Кременчук, де ракети прилітали в НПЗ, запитаний від однієї теплостанції, і зараз 85-тисячне місто може залишитися без тепла. У Дніпрі інша ситуація. У нас до 10-ти великих базових котелен і декількасот маленьких. І, не дай Бог що, у нас є можливість переключати на резервні потужності. Ми закупили все для цього необхідне. Навіть попросили у підрядчиків, щоб вони зняли з асфальтових заводів потужні генератори. Щоб на час ремонтних робіт, можна було перестрахуватися. Це ми говоримо про план дій на випадок надзвичайної ситуації. Про апокаліптичний говорити не хочу», – сказав мер.

Що стосується електроенергії, все залежить від самих мешканців. Треба економити і ні в якому разі не вмикати всі прилади в один момент.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: