Skip to content

Передвісник гарних подій: в одному з інститутів Дніпра розквітла унікальна рослина (Фото)

Дарина Сухоніс

В одному з інститутів Дніпра розквітла унікальна рослина (Фото) Новини Дніпра

У Дніпрі фахівці ДУ Інститут зернових культур НААН похизувались незвичною рослиною. Кажуть, що ця квітка – передвісник гарних подій, передає журналіст “Наше Місто”.

“Сьогодні з ранку виявили квіт монстери делікатесної вперше за всю тривалу історію ДУ ІЗК НААН. Вважаємо, що відповідна подія є добрим передвісником, як для нашої установи, так і для країни загалом!!! Такі маленькі позитивні речі добре впливають на психологічний стан колективу, дають надію на майбутнє. Разом до перемоги, впевненні, все буде добре!!!” – прокоментував директор Інституту зернового господарства НААН України Владислав Черчіль.

Довідка: Монстера делікатесна (на латині — Monstera deliciosa) — представник великих ліан, що відносяться до сімейства ароїдних. Ця трав’яниста вічнозелена ліана розростається дуже швидко і в природних умовах здатна піднятися на опору висотою понад 9 м. Ефектний вигляд монстери делікатесної став причиною її частого культивування як декоративну рослину. Монстера – одне з найбільш відомих тропічних кімнатних рослин. Особливо часто його ажурні темно-зелене листя можна побачити у великих офісах і фойє будівель, в зимових садах і вітринах магазинів. Незважаючи на походження його імені від слова «монстр», багато хто з радістю прикрашають своє житло цієї яскравої красунею.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: