Skip to content

Вогняний меч ангелів: над Дніпром помітили рідкісне атмосферне явище (Фото)

Новини Дніпра: Гало у Дніпрі - Наше Місто

1 жовтня над Дніпром помітили рідкісне атмосферне явище. Фото дива природи з дніпрянами поділився у Фейсбук-спільноті «Екскурсійний клуб «Дніпро» поділився «Пан Мандрівник», повідомляє «Наше місто».

Спостереження гало може бути місцевою ознакою погоди. Гало завжди спостерігається в перисто-шарових хмарах, які зазвичай входять до системи хмар теплого фронту. Тому поява гало говорить про наближення теплого фронту.

Які зміни погоди слід очікувати

  • Насамперед — зниження та ущільнення хмар та випадання опадів облогового характеру: дощу, снігу чи мокрого снігу, залежно від пори року.
  • Влітку, за сонячної погоди, проходження теплого фронту, що супроводжується низькою хмарністю і дощами, зазвичай сприймається як погіршення погоди.
  • Взимку, за морозної погоди, поява гало віщує зниження морозів, потепління у зв’язку зі зниженням і ущільненням хмар і перехід до опадів.

Народні прикмети

  • Навколо Сонця чи Місяця видно гало – ознака погіршення погоди.
  • Кільце навколо Місяця – до вітру (погіршення погоди).

Забобони: все буде добре

Підкова, різнокольорове коромисло, вигнутий місток, вогненний меч ангелів… Вважається, тим, кому пощастило побачити це рідкісне явище, варто очікувати всього найнайкращого – добробуту, добробуту, удачі та любові. Якщо раніше в житті був не найпростіший період, то він обов’язково закінчиться і все утвориться найкращим чином.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: