Skip to content

Ціни злетіли до небес: скільки зараз коштує орендувати квартиру у Дніпрі

Ксенія Куземко

Ціни злетіли до небес: скільки зараз коштує орендувати квартиру у Дніпрі

В Україні вже понад 8 місяців триває повномасштабна війна з російськими окупантами. Через бойові дії безлічі сімей довелося залишити свій будинок і поїхати в безпечне місце. Досить багато продовжують прибувати вимушених переселенців до Дніпра. Журналісти «Наше місто» промоніторували сайт оголошень OLX та дізналися, скільки коштує орендувати квартиру в Дніпрі на довгий час.

На “12 кварталі” пропонують орендувати квартиру площею 18 кв. м за 5 тисяч гривень на місяць. Крім того, комісія за послуги ріелтора складає 100%. Тобто, при заселенні необхідно одразу заплатити 15 тисяч гривень.

На Червоному Камені та житловому масиві Західний можна орендувати квартири за 6 тисяч гривень. На фото видно, що ремонт робили кілька десятків років тому. Оголошення також розміщені від посередників.

На житловому масиві Тополя-3, розташованому на виїзді з міста, здається однокімнатна квартира за 10 тисяч гривень. Її стан – на фото.

Зазначимо, що ціни на двокімнатні квартири у Дніпрі стартують від 6-7 тисяч гривень. Пропозиції зі свіжим ремонтом – від 9,5 тисяч. Трикімнатну квартиру можна орендувати щонайменше за 10-12 тисяч гривень.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: