Skip to content

Фонд Віктора Пінчука передав дві сучасні «швидкі» та 410 медичних сумок для надання невідкладної допомоги пораненим

Новини Дніпра: Фонд Віктора Пінчука допомога

Сьогодні, 29 вересня, Фонд Віктора Пінчука передав бригадам екстреної медичної допомоги Дніпропетровської області дві сучасні «швидкі». Також медики отримали 410 повністю укомплектованих сумок невідкладної допомоги (first aid emergency kit). Передача швидких та медичних сумок була реалізована в рамках спільної благодійної ініціативи Ukraine Relief Fund,  заснованої Віктором і Оленою Пінчуками, Еріком і Венді Шмідт та Schmidt Futures, Робертом Ф. Смітом та Vista Equity Partners, Minderoo Foundation Ендрю та Ніколи Форрестів, Біллом Фордом та General Atlantic Foundation.

«Швидкі» обладнані за міжнародними стандартами на базі авто Volkswagen Crafter, мають розведення кисню для пацієнтів, звуко- та віброізоляцію. Авто оснащені електрокардіографом, дефібрилятором-монітором для контролю за станом пацієнта після реанімації.

 

Фонд Віктора Пінчука також передав 410 сумок невідкладної допомоги. Одна сумка розрахована для надання екстреної допомоги 30 пацієнтам при складних кровотечах, проникаючих пораненнях грудної клітини, опіках, травмах кінцівок і хребта.

«Ми транспортуємо важких пацієнтів не тільки на теренах Дніпропетровщини. Війна до звичайної роботи додає евакуаційні заходи з пораненими захисниками України. Німецький Volkswagen Crafter – безумовно надійна автівка. Нові «швидкі» укомплектовані європейським і американським медичним обладнанням від найкращих світових  виробників. Сумками невідкладної допомоги ми забезпечимо всі бригади області, а також сформуємо резерв з більшою кількістю перев’язувальних матеріалів, інфузійних розчинів та інших видаткових матеріалів на випадок надзвичайних ситуацій», – розповідає Радій Анатолійович, директор медичної установи.

Фонд Віктора Пінчука надає масштабну підтримку медикам, Збройним силам та вимушено переміщеним особам. Усього з початку повномасштабного вторгнення Фонди Віктора та Олени Пінчуків спрямували понад 45,3 мільйони доларів на допомогу армії, цивільному населенню та гуманітарні проекти.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: