Skip to content

У Дніпрі на набережній знесли незаконний торговий центр (Відео)

У Дніпрі на набережній знесли незаконний торговий центр (Відео)

У Дніпрі за рішенням суду знесли споруду на житловому масиві Перемога. Власник мав зробити на ділянці рекреаційну зону. Натомість почав зводити торговельний центр, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ДніпротВ.

«За рішенням господарського суду Дніпропетровської області, яким зобов’язали боржника звільнити земельну ділянку шляхом знесення будівлі», – розповів старший державний виконавець Соборного відділу ДВС у Дніпрі Дмитро Тичинський.

Земля використовувалась не за призначенням, кажуть у міськраді. Дозвіл видали для здійснення рекреаційних робіт. Власник же не дотримався правил і на цій землі хотів звести торговельний комплекс. Зафіксували це представники міськради Дніпра під час перевірки.

Вадим Дерило, заступник начальника відділу контролю та виконання судових рішень Дніпровської міської ради: «Вказана земельна ділянка використовується не за цільовим призначенням. Було проведено перевірку в реєстрі речових прав. Встановлено, що вказані будівлі зареєстровані в правовласності за вказаним підприємством. Потім проведена перевірка та встановлено, що підставами для виникнення правовласності були підроблені документи».

На момент знесення незаконного будівництва власник на місце не приїхав. Усю документацію йому відправили поштою. Витрати за демонтажні має відшкодувати власник цього об’єкту.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: