Skip to content

“Референдум” – це білет в один сумний кінець: у Дніпрі переселенці вийшли на мітинг

Софія Танченко

Новини Дніпра: Мітинг проти "референдуму"

У Дніпрі 26 вересня у сквері біля ПК “Металург” відбувся черговий мітинг переселнців з Луганщини та Донеччини, які виступають проти проведення “референдумів” на окупованих територіях, передає “Наше місто“.

Кожен з них вважає, що це незаконно і користі окупованому населенню не принесе. Крім того, прийнявши участь у “референдумі”, українці зрадять свою Батьківщину.

«28 лютого я вивіз дружину, тещу та дитину до Дніпра. Сам сюди приїхав близько місяця тому. Я не підтримую ці «референдуми», тому і виїхав з рідного міста до їх проведення. Це незаконно і ніяк не сприяє урегулюванню конфлікту. Після їх проведення, нормального життя не буде. Я дуже хочу повернутись додому. Але не зараз, а коли моє місто буде підконтрольне українській владі», – Ботвина Ігор, переселенець з Сєвєродонецька.

 «Псевдореферендум – це незаконне дійство, яке вчиняє росія на нашій території. Мало того, що ця країна вторглася на нашу землю, так ще й намагається незаконним шляхом приєднати до себе наші території», – Заморена Людмила, переселенка з міста Кремінна.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: