Skip to content

Хтось має їх возити: водій з Нікопольщини щодня ризикує життям заради пасажирів

Софія Танченко

Новини Дніпра: Водій Віталій ризикує життям

У Дніпропетровській області водій із села Кам’янське Нікопольського району з перших днів повномасштабної війни займається перевезенням пасажирів на маршруті Нікополь-Червоногригорівка. Як би не було страшно та небезпечно, він продовжує працювати та вивозити людей з небезпечних регіонів, передає «Наше місто» з посиланням на прес-службу ДніпроОВА.

Звуть цього героя Віталій, за кермом він уже 30 років. Чоловік просто обожнює свою роботу. Працювати за кермом він мріяв з дитинства. Починав з помічника комбайнера, згодом пересів на маршрутку.

Новини Дніпра: Водій Віталій ризикує життям

«Для мене краще керувати автівкою, аніж людьми. Начальником ніколи не хотів бути, – розповідає Віталій. – Техніку треба любити і поважати, аби вона працювала. Вранці кажу автобусу: «Доброго ранку. Попрацюємо?». Після зміни прощаюся».

Обстріли ворога Нікопольського району значно посилились останнім часом. Проте це чоловіка не лякає. Віталій любить свою роботу, йому подобається спілкуватися з людьми.

До безпеки пасажирів відноситься відповідально. Адже розуміє, що їхнє життя залежить від нього.

Новини Дніпра: Водій Віталій ризикує життям

 «Помітив, що останнім часом через обстріли люди нажахані. Бояться кожного шурхоту. Зараз щоночі стріляють, а трапляється, і вдень. Але хтось має лікувати людей, інші – пекти хліб. А хтось – привозити їх на роботу», – поділився Віталій.

1 вересня Віталій мав вирушити з пасажирами з Червоногригорівки до Нікополя. Проте почався обстріл і довелося перечекати. В дорозі  знову «Гради» накрили.

Чоловік згадує, що підібрав тоді людей на зупинці і чимдуж поїхав звідти. Після пасажири дякували йому за порятунок.

У кожного свій фронт у цій кровопролитній війні. Віталій знає свою справу і не збирається відступати.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: