Skip to content

Пальчики оближеш: рецепт салату-торту з куркою

Новинин Дніпра: Рецепт салату-торту з куркою - Наше Місто

Коли хочеться порадувати близьким чимось смачненьким або готуєтеся до приходу гостей, здається, що всі страви вже набридли і доводиться лізти в інтернет, щоб знайти там щось новеньке. Ми це зробили за вас. Розкопали салат, який припаде до шлунку і душі навіть найкапризнішому гурману. Зустрічайте – незрівнянний салат-торт з куркою!

Для приготування салату-торта з куркою знадобляться:

  • курка копчена – 400 г;
  • чорнослив – 100 г;
  • морква – 2 шт.;
  • горіхи волоські – 100 г;
  • картопля – 2 шт.;
  • сир твердий – 300 г;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • печериці – 300 г;
  • олія – 1 ст. л.;
  • майонез – 100 р.
Новинин Дніпра: Рецепт салату-торту з куркою - Наше Місто

Покроковий спосіб приготування салату-торта з куркою

  • Печериці нарізати на невеликі шматочки і обсмажити. Під час смаження, за бажанням, можна посолити та поперчити. Залишити остигати.
  • Моркву зварити, остудити, почистити та натерти на дрібній тертці.
  • Яйця зварити круто. Охолодити.
  • Картоплю помити та зварити у мундирі. Охолодити, а потім очистити від шкірки.
  • На блюдо покласти кільце сервіровки. Першим шаром викласти моркву. Поверх зробити сіточку з майонезу.
  • Натерти сир на середній тертці. Викласти другим шаром. Змастити майонезом.
  • Одне яйце відкласти для верху салату-торта. Інші натерти на тертці третім шаром. Змастити майонезом.
  • Відварену картоплю натерти на тертці і викласти наступним шаром. Можна трохи посолити. Змастити майонезом.
  • Подрібнити горіхи. Чорнослив нарізати на невеликі шматочки. Викласти наступним шаром.
  • Копчену курку нарізати дрібними кубиками. Викласти наступним шаром та промазати майонезом.
  • Викласти гриби, що охолонули.
  • Зверху натерти яйце, що залишилося.
  • Надіслати салат у холодильник мінімум на 20 хвилин. Потім зняти кільце сервіровки і подати до столу.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: