Skip to content

У скорботі все місто: сьогодні в Нікополі прощаються с Героєм, фото руки якого облетіло увесь світ

Новини Дніпра: Сергій Сова, Нікополь - Наше Місто

Сьогодні, 23 вересня, у Нікополі відбудеться прощальна панахида і похорон Сергія Сови – героя, тіло якого було знайдено під час ексгумації в Ізюмі. По руці чоловіка впізнала дружина Оксана, повідомляє сайт «Наше місто».

Зв’язок з чоловіком, який служив в 93-й бригаді, дружина втратила ще в квітні. З тих пір шукала його, де могла, але безрезультатно.

«За кілька днів до того, як мала початись ексгумація, мені стало так важко на душі, серце наче виривалось з грудей… Я знала, що наші війська зайшли в Ізюм, і почалась така тривога. Але я навіть не думала, що могилу мого Сергія знайдуть в тому лісі, тому що позиції були геть в іншому місці, лісопосадці. Думала, що саме там його знайдуть. Потім почали з’являтись світлини з ексгумації, й жодної секунди в мене не було сумніву, що це мій Сергій. Я впізнала свого чоловіка за численними татуюваннями, тому що на тілі були великі зображення — це голова сови, зображення черепа, самурай з китайськими ієрогліфами. Навіть витатуйоване ім’я доньки залишилось на руці. Й жовто-сині браслетики. З цими браслетами Сергій не розлучався з 2014 року», – розповіла Оксана в інтерв’ю «Фактам».

Старший 14-річний син залишив листа на сайті Офісу президента, в якому попросив допомогти якнайшвидше повернути батька додому для гідного поховання.

Новини Дніпра: Сергій Сова, Нікополь - Наше Місто

Його прохання було виконане.

Сьогодні Нікополь прощається зі своїм Героєм…

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: