Skip to content

Стало відомо, яка ситуація у Дніпропетровській області з ремонтом доріг у війну

Ксенія Куземко

Стало відомо, яка ситуація у Дніпропетровській області з ремонтом доріг у війну

На Дніпропетровщині попри війну продовжують ремонтувати дороги. На автомагістралі регіону суттєво збільшилось навантаження, адже Дніпро став потужним хабом для переселенців. Скрізь триває ямковий ремонт або відновлювальні роботи. Всі дороги області наразі у проїздному стані, на них облаштували пропускні пункти. Про це розповів в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев, повідомляє кореспондент «Наше місто».

«Проводимо роботи виключно в рамках експлуатації, тобто це проведення поточного дрібного ямкового ремонту. Є відновлення доріг. Будівництва в нас зараз немає», – розповів він.

Також служба автомобільних доріг відкрила ще один майданчик для зважування фур. Ці системи контролюють перевезення вантажів, тож запобігають передвчасному руйнуванню полотна.

Нагадаємо, через війну в країні цьогорічна зима може стати однією з найскладніших за роки незалежності, говорять експерті. росія – країна-терорист, яка не може чесно перемогти наших військових, тому воює з цивільними завдаючи удари по критичній інфраструктурі наших міст. Саме тому серед дніпрян є побоювання, що взимку можуть бути проблему з газом та теплом. Тому постає питання: як не замерзнути коли почнуться морози.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: