Skip to content

Купити обігрівач у Дніпрі: який гріє найкраще і скільки коштують (Відео)

Через війну в країні цьогорічна зима може стати однією з найскладніших за роки незалежності, говорять експерті. росія – країна-терорист, яка не може чесно перемогти наших військових, тому воює з цивільними завдаючи удари по критичній інфраструктурі наших міст. Саме тому серед дніпрян є побоювання, що взимку можуть бути проблему з газом та теплом. Тому постає питання: як не замерзнути коли почнуться морози, повідомляє сайт «Наше місто».

В першу чергу слід подбати про утеплення своєї оселі. Для цього потрібно по перше заклеїти малярним скотчем дерев’яні рами та двері або відрегулювати пластикові вікна на зимове щільне закривання. Також слід перевірити ізоляцію вікон, і в разі необхідності, поновити монтажну піну і силікон.

Інший момент, якому слід приділити увагу – батареї. Їх можна утеплити ізоляцією алюфром, яку необхідно помістити між батареєю та стіною. Таким чином тепло буде відбиватись в середину приміщення, а не гріти зовнішню стіну.

Насамкінець, можна придбати для себе компактний домашній обігрівач. Детальніше про те, які вони бувають і скільки коштують, у нашому сюжеті.

Категорія: Відео, Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: