Ні для кого не секрет, що найкорисніші продукти — сезонні. І осінь багата на різні фрукти та овочі, з яких можна приготувати купу різних смачних страв. Тому пропонуємо вашій увазі рецепт незвичайних котлеток, які не додадуть вам зайвих кілограмів і урізноманітнять ваш смаковий діапазон.
Гарбузово-морквяні котлети на пару
Інгредієнти
- Середній гарбуз
- Морква – 3 шт.
- 1 яйце
- Манка – 2 ст. л.
- Пів склянки молока
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль, оливка олія за смаком
Приготування:
Гарбуз і моркву натріть на крупній тертці. Проваріть терту моркву в молоці, доведіть до готовності, додайте гарбуз і манку, перемішайте і варіть протягом ще 10 хвилин.
Дайте масі охолонути і вбийте туди яйце. Додайте цукор і сіль. Вимішайте отриману масу в тісто.
Зробіть з тіста котлети, збризніть їх оливковою олією і відправляйте в пароварку на 20 хвилин. У вас вийдуть смачні й дієтичні котлети.