Skip to content

Разом з батьком воювали три його сини: загинув голова залізничної династії з-під Дніпра

Новини Дніпра: Максим Отчич загинув - Наше Місто

В Апостолівській громаді попрощалися з головою залізничної династії Отчичів – Вадимом Отчичем. Він у перший же день повномасштабної війни пішов у військкомат. Пізніше разом із батьком до лав ЗСУ мобілізували й трьох його синів, теж працівників цієї станції: Максима, Михайла та Юрія, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу Укразалізниці.

У травні Вадим та два його сини Максим і Юрій, які воювали в одному підрозділі, отримали поранення. Після госпіталя знову повернулися до своєї частини бити рашистів. А Михайла після тяжкого поранення комісували, і він повернувся працювати.

29 серпня поблизу селища Ольгине Бериславського району на Херсонщині Максим Отчич отримав друге поранення. А його батько в цьому ж бою, виконуючи бойове завдання, загинув. Він боронив незалежність нашої країни до останнього подиху.

В останню путь свого героя проводжало все Апостолове. Не стримували емоції від важкої втрати дружина Наталія, сімнадцятилітня донька Вікторія, інші рідні. А сини присягнулися, що додому повернуться тільки з перемогою.

Новини Дніпра: Максим Отчич загинув - Наше Місто

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: