Skip to content

За ними божеволіють: п’ять найкрасивіших жінок за Знаком Зодіаку

Ксенія Куземко

За ними божеволіють: п'ять найкрасивіших жінок за Знаком Зодіаку

Астрологи розкрили головний секрет та назвали, під якими знаками Зодіаку народжуються найчарівніші представниці зодіакального кола, від яких неможливо відвести погляд, передає кореспондент «Наше місто».

Овен

Серед народжених під знаком Овен жінок багато моделей і актрис, у них яскрава зовнішність, що запам’ятовується. Завоювати їхню увагу складно, але воно того варте – чоловік ніколи не пошкодує про рішення стати партнером дівчини-Овна.

Телець

Тільці привабливо виглядають у кадрі. У них приголомшлива харизма і красива посмішка.

Також Тельці мають відмінне почуття смаку, тому завжди модно та стильно одягнені, що є важливим фактором у сприйнятті їхнього цілісного образу.

Лев

Леви вміють привернути увагу до себе завдяки гарному почуттю стилю, бездоганному догляду за собою, ерудиції. Як тільки народжені під знаком Зодіаку Лев жінки та дівчата потрапляють у новий колектив, тут же стають його зіркою.

Діва

Чарівність, впевненість у собі, щирість – все це про Дів. Їм нічого не варте, щоб переконати оточуючих, що вони найпрекрасніші. Перед поєднанням гарної фігури, гострого розуму та яскравої особистості встояти неможливо.

Риби

У Риб чудова постать. Їм зовсім не обов’язково працювати у спортивному залі, щоби підтримувати стрункість свого тіла. Разом з мініатюрністю вони мають шарм і гнучкість, що дозволяє їм освоювати різні танці.

За матеріалами УНІАН

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: