Skip to content

Пікантний соус до будь-якої страви: рецепт аджики з хроном

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт аджики з хроном

Якщо є можливість робити хоч якісь заготівлі на зиму, то радимо їх зробити. Оскільки неодноразово влада говорила про те, що ця зима буде дуже складною.

Поки знизились ціни на помідори, можна зробити кілька баночок аджики. Взимку цей пікантний соус буде гарним додатком до будь-якої страви.

Тому пропонуємо вам рецепт гострої аджики з хроном.

Вам знадобиться: помідори стиглі – 2,5 кг; перець солодкий – 0,5 кг; перець гіркий – 300 г; часник – 150 г; хрін – 250 г; олія – 0,5 склянки; оцет 6% – 1 склянка; цукор – 4 ст. л; сіль – 2 ст. л.

Приготування: корінь хрону вимити, очистити, нарізати шматочками. Подрібнити в блендері разом із часником, туди додати гострий перець. Помідори вимити, нарізати, теж подрібнити у блендері, так само вчинити з перцем. Ретельно перемішати цю масу, потім додати 0,5 ст. олії, 1 ст. оцту, 4 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі та поставити в каструлі на вогонь. Варити 1 годину, потім розлити в стерилізовані банки і закатати.

Категорія: Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: