Skip to content

Велике місто у Дніпропетровській області на дві доби залишиться без води

Новини Дніпра: Немає води Кам’янське - Наше Місто

6-8 вересня половина Кам’янського залишиться без води у зв’язку аварійними роботами, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ВКГ КП ДОР «Аульський водовід».

«У зв’язку з аварійною ситуацією на кількох ділянках трубопроводу насосної станції №2, що перекачує холодну воду на правобережну частину міста, Кам’янське ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» змушене тимчасово призупинити надання послуг централізованого водопостачання в кількох районах правобережної частини міста з 00 год. 00 хв. 06 вересня до 07 год. 00. хв. 08 вересня 2022 року.

З метою забезпечення мешканців водою на час ліквідації наслідків аварійної ситуації, керівництво Кам’янського ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» направило письмове звернення до Департаменту ЖКГ Кам’янської міської ради з проханням надати допомогу у вигляді спеціального автотранспорту (автоцистерн) для розвезення води районами міста, в яких буде тимчасово припинено централізоване водопостачання.

Просимо мешканців міста, які мешкають за вказаними адресами, а також керівників установ охорони здоров’я та освіти, про необхідність запасу води», – розповіли на підприємстві.

З переліком адреси, де не буде води, можна ознайомитися за посиланням.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: