Skip to content

Побори, побиття та штрафи: як пов’язаний криміналітет Дніпра і ринок «Озерка»

Нарік: як пов'язаний з ринком "Озерка"

Журналісти сайту «Наше місто» нещодавно розповідали про спортивного коментатора Тіма Вайта, який чомусь вирішив, що він спеціаліст по Україні. Псевдо-експерт навіть випустив декілька відео, в яких начебто розкривав секретні подробиці та аналізував ситуацію в країні. Цікаво, що у фокусі в персонажа було, переважно, Дніпро. От і ще один випуск його «розслідування» стосувався цього міста-мільйонника..

Нагадаємо, діяльність Вайта  тісно пов’язана з дуже цікавими людьми у сфері українського бізнесу, а також має зв’язок з дніпровським криміналітетом. Однією з таких персон є всім відомий бізнесмен Олександр Петровський, він же “Нарік”.

Вочевидь, продюсери не пошкодували коштів на другий «шедевр» Вайта, адже розкручувати таке популярне відео довелось через ботоферми. Бо хто буде дивитися добровільно маячню про те, що на «Озерці» знищують партизанський рух, закамуфльований під ларьки понад дорогою.

Головне в розслідуванні – не вийти на самих себе. Тож, як пов`язане керівництво «Озерки», телеканал D1, спортивний коментатор Тім Вайт та криміналітет Дніпра на чолі з Олександром Петровським «Наріком», дивіться у сюжеті:

Категорія: Важливо, Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: