Skip to content

Маленькі янголи залишились без батька: на війні загинув залізничник з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Єгор Лях

Жорстока війна путіна проти українського народу щодня забирає життя найкращих представників нації. Гинуть ті, хто не побоявся зустрітись з ворогом, аби захищати свою країну та свій дім від російської навали. Стало відомо, що на краматорському напрямку загинув залізничник з Дніпропетровщини Дмитро Шрамко. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Укрзалізницю.

У мирний час Дмитро працював монтером Апостолівської дистанції колії регіональної філії «Придніпровська залізниця». З початком повномасштабного вторгнення чоловік пішов добровольцем до ЗСУ.

«Підрозділ Дмитра захищав рідну землю на Донеччині, на одному з найскладніших напрямків — краматорському. Тут рашисти в липні та на початку серпня вели активні штурмові дії, постійно обстрілювали з артилерії населені пункти. 7 серпня поблизу села Івано-Дар’ївка, виконуючи бойове завдання, Дмитро Шрамко загинув.

16 серпня в Апостоловому провести в останню путь героя-залізничника прийшли сотні містян та колег Дмитра. Живим коридором подяки вони зустріли кортеж із загиблим захисником», – написали на сайті Укрзалізниці.

Дмитрові було всього 35 років. Найбільш гостро сприйняли смерть батька восьмирічний син Кирило та п’ятирічна крихітка Єва, за щасливе майбутнє яких і поклав голову їх батько.

Редакція сайту «Наше місто» висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Немає в світі слів, щоб описати нашу подяку за все, що роблять Захисники для України… Навіки в строю!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: