Skip to content

Два знаки Зодіаку зіткнуться з невдачами в молодик 27 серпня

Ксенія Куземко

Молодий місяць 27 серпня принесе в житті багатьох людей зміни, на жаль, не всі вони будуть позитивними. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у цей період зіткнуться із проблемами, передає кореспондент «Наше місто».

Риби

У даного представника чорна смуга виявлятиметься у величезній кількості непередбачених витрат і турбот. Вас постійно “смикатимуть” і щось вимагатимуть. Можуть бути поломки транспорту, побутової техніки або потреба у терміновому ремонті, що спричинить серйозні витрати.

Можливо, доведеться брати кредит чи позичати гроші в борг. Сумна ситуація триватиме приблизно до початку жовтня. Лише тоді низка невдач почне поступово відступати.

Терези

Молодий місяць принесе проблеми зі здоров’ям. Можливо, вас надішлють на позапланове обстеження, де ви дізнаєтеся про не дуже хороші обставини. Хтось може дізнатися про те, що близька людина серйозно хвора.

Також ви маєте високий ризик потрапити в аварію, тому від поїздок краще утриматися. Якщо відкласти їх неможливо, то важливо дотримуватись правил дорожнього руху та бути дуже уважними.

За матеріалами УНІАН.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: